Un concert rock ca-n filmele lui Tarantino va avea loc Duminica, 7 iunie 2009, ziua in care formatia mexicanului Tito Larriva va concerta la Hala de Muzica.
Atunci cand Quentin Tarantino se intrece cu Antonio Banderas in shoturi de tequilla, Salma Hayek danseaza lasciv cu un şarpe incolacit pe trup, iar Tito and Tarantula canta piesa „After Dark” in barul „Titty Twister”, filmul „From Dusk Till Dawn” ramane viu in amintirea publicului amator de senzatii tari.
Asa s-a dus vestea despre trupa care a speriat vestul; vestul europei adica, acolo unde canta cele mai multe concerte din an. E timpul sa-i vedem si sa-i ascultam live in Bucureşti.
Tito and Tarantula canta pe scena din Hala de Muzica, duminica, 7 iunie  2009. Concertul face parte din turneul Back Into The Darkness 2009.
Mariachi din „From Dusk Till Dawn” („De la Apusul la Rasaritul Soarelui”), in regia lui Roberto Rodriguez, promit un concert live nemaiauzit la noi. Cunoscuti iubitorilor de festivaluri pentru prestatiile de la Sziget Festival din 2002 si 2004, dar si cinefililor cu simtul umorului, Tito se prezinta la Hala de Muzica. Turneul „Back Into The Darkness” a inclus si Romania in 2009. Tito Larriva canta la chitara si voce, Steven Hufsteter la chitara, Caroline Rippy la bas iar Alfredo Ortiz bate la tobe.
Tito  Larriva are o poveste rupta din filme de pe vremea zilelor punk petrecute cu The Plugz, trupa punk/rock din Los Angeles alaturi de care a inregistrat muzica pentru comedia “Repo Man” din 1984, un film devenit clasic ce ruleaza frecvent pe micile ecrane din Romania. Cruzados a fost numele trupei din 1985 si pana in ’98, formatie care a ramas cunoscuta pentru hiturile “Flor De Mal” and „Just Like Roses” ajunse in topurile acelor vremuri. Daca despre The Plugz se spunea ca suna punk, Cruzados venea cu un sunet apropiat de blues si o abordare introspectiva imbracata intro haina “Chicano Rock”. Tranzitia catre numele de scena Tito and Tarantula a favorizat colaborarea cu Robert Rodriguez, regizorul care le-a produs albumul de succes “Tarantism” si i-a contractat pentru filmele Desperado, From Dusk Till Dawn, Once Upon a Time in Mexico si Plannet Terror.
Hala este o locatie neconventionala de evenimente, cu o capacitate de 1500 persoane, spatiu ideal pentru concerte rock si atmosfera incendiara.

Parteneri Media: Radio Guerrilla, Academia Catavencu, 24-FUN, Monopoly Media, Zoom TV, Sunete, metalhead.ro, metropotam.ro, acasa.ro, port.ro, vedeta.ro, 1801.ro, iconcert.ro, tilliate.com, anyplace.ro, myband.ro, muzica.ro, sofresh.ro, muzicabuna.ro, beatfactor.ro, yazee.ro, bestmusic.ro, feeder.ro, dordeduca.ro, 25h.ro, memoriesbox.blogspot.com.