Organizatorii festivalului ARTmania lanseaza in premiera pentru piata show-biz-ului din Romania pachetele de abonamente pentru urmatoarea editie a festivalului din Sibiu. Biletele si abonamentele pentru ARTmania 2012, cea de-a saptea editie a festivalului artelor din cetatea Sibiului, s-au pus deja in vanzare.

Este pentru prima data in Romania, cand un festival de muzica ofera publicului posibilitatea de a-si achizitiona abonamente cu un an inainte. In prezent, acestea pot fi cumparate din retelele Eventim (Germanos, Carturesti etc.), Diverta sau online: shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro la pretul de 60 lei pentru primele 1.000 de abonamente, pret valabil pana la sfarsitul anului. Urmatorul presale va fi 80 de lei urmand ca in saptamana evenimentului, pretul unui abonament sa nu depaseasca valoarea de 150 lei.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si, ca si pana acum, va oferi iubitorilor de arta un program cultural bogat si variat ce va include concerte, expozitii, lansari de carte, workshop-uri si evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate acestea se vor desfasura in zonele ARTmania special dedicate manifestarilor culturale: Piata Mare, Piata Mica si ARTmania Festival Sibiu Arena (Entertainment & Camping in padurea Dumbrava).

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.