Pentru al doilea an la rand, Conventia Internationala de Tatuaje, cel mai mare eveniment dedicat acestei arte, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Bucuresti. Conventia se va desfasura in perioada 14-16 octombrie 2011, la World Trade Center.
Evenimentul va fi locul de intalnire si de competitie a peste 50 artisti tatuatori locali si internationali, din tari ca: Ungaria, Germania, Grecia, Franta, Suedia, Irlanda, Moldova, Rusia, Borneo sau Finlanda, care isi vor arata maiestria dobandita in stiluri variate, precum: arta japoneza, dark, realistic, fantasy, crazy, tribal, alb-negru sau color. Cele mai reusite tatuaje ale fiecarei categorii, ce vor fi realizate in fiecare zi de Conventie, vor fi jurizate si premiate.
Cei pasionati sau pur si simplu interesati de aceasta arta vor avea ocazia sa asiste la demonstratii “live”, sustinute de artisti cu experienta, sau se vor putea lasa tatuati de mainile unor profesionisti apreciati, precum George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck’s Tattoo (Finlanda) sau Remis Cizauskas (Irlanda). In plus iubitorii de tatuaje, body piercing si body painting vor avea ocazia sa afle despre noile tendinte si tehnici din domeniu in cadrul seminariilor evenimentului si sa admire sau sa cumpere accesorii, haine si multe alte articole ce tin de cultura din jurul tatuajelor.
Atmosfera incinsa in timpul zilei de artistii tatuatori va fi intretinuta pe parcursul celor 3 zile de Conventie de concerte, spectacole incendiare si de demonstratii din disciplinele aflate in legatura directa cu arta tatuajelor. Spre exemplu, in premiera in Romania, Lassi Freakshow Absurdus, unul dintre artistii finlandezi cei mai apreciati la nivel international va incanta in fiecare zi participantii cu un adevarat “freakshow”. Reprezentatiile sale ce tin mereu publicul in tensiune vor include demonstratii de suspendare a corpului, spectacole pirotehnice si multe alte numere ce vor oferi permanent surprize publicului.
Concertele ce vor intretine atmosfera vor fi sustinute in cadrul petrecerilor oficiale ale Conventiei Internationale de Tatuaje, tinute in clubul Fire pe 14-15-16 octombrie 2011, incepand cu orele 23:00.

Daca in timpul zilei cei mai talentati artisti vor lucra de zor pe pielea romanilor veniti la conventie ascultand muzica DJ-ului Radu Crisan, in timpul serilor conventiei, vom asculta muzica live: joi avem in program concertul „Up to Eleven”, vineri vom avea parte de o noapte nebuna cu Nightlosers, iar sambata, „Hellz Ballz – Romanian AC/DC tribute band” si Ski King (DE) – „urmasul lui Elvis Presley si Johnny Cash”, ne vor tine in Fire pana la rasarit.

DJ Radu Crisan va mixa pe parcursul celor 3 zile de conventie. Pasiunea lui pentru muzica i-a fost provocata inca din copilarie de catre parinti, mari iubitori de muzica, de asemenea. Si-a inceput cariera ca DJ rezident in club Mozart dar si ca organizator de petreceri underground impreuna cu Mihai Mihalcea (DJ akaroz). Radu Crisan prefera muzica electronica din genul “house”-ului, de la „deep-house” pana la „tech-house”.

Nightlosers va concerta in Fire vineri seara. Original “Ethno-Blues-Band” din Romania, trupa recunoscuta pentru talentul de a impleti acustic muzicile traditionale din estul europei si „blues”-ul american, plusand in amestesc pasiune, umor, talent si dedicatie, va incepe noaptea de petrecere cu voie buna intr-un mare stil caracteristic.
Biletele, in valoare de 30 RON/zi si abonamentele in valoare de 70 RON pentru intreaga perioada a Conventiei Internationale de Tatuaje, in pret fiind inclus accesul la afterparty Club Fire, pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro si myticket.ro.