Am stat un pic noi asa pe ganduri, intrebandu-ne ce am putea face pentru a implica fanii mai mult in aceasta miscare culturala pe care am pornit-o cu festivalul nostru. Asa am ajuns la Blaj aLive Super Fan – un mod distractiv, dar si competitiv, de a arata prietenilor ce va place si de a promova in acelasi timp acest lucru.

Ca sa va trezim interesul, atat al vostru cat si al prietenilor vostri, am pregatit urmatorul memento: “Manu Chao, Matisyahu, Sunrise Avenue,  Guess Who, DJ ai label-ului Kompakt si frumoase proiecte muzicale locale si internationale la Blaj aLive. Aventura incepe in forta pe 5 iunie cu cinci scene: Freedom Stage si Electronica, deja consacrate la festival, si trei noi dintre cele mai puternice comunitati de sustinere a evenimentelor culturale din Transilvania: Jazz in The Park din Cluj, Astronaut Kru din Deva si AudioFort din Alba-Iulia.

Festivalul de pe Campia Libertatii se va deschide vineri, ora 12:00 si se va incheia duminica dimineata, la ora 05:00. Locatia oficiala pentru after hours va fi Club M din Blaj. Accesul in Camping-ul Blaj aLive va fi permis incepand de joi, 4 iunie, ora 14:00 si va ramane deschis pana duminica la ora 14:00. Biletele sunt disponibile in retelele Orange, Carturesti, Germanos, Diverta, Eventim, MyTicket si pe blajalive.ro.”

Va asteptam sa va alaturati echipei noastre si impreuna sa dam sfoara in tara!