A doua editie a Festivalului ARTMANIA si-a consolidat statutul de cel mai mare festival de muzica rock din Romania, dar si cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007. La eveniment au participat peste 10.000 de persoane, 500 de invitati, 150 de reprezentanti ai presei si numerosi artisti.

Festivalul s-a desfasurat pe o perioada de trei zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie 2007, iar publicul iubitor de muzica s-a bucurat de prezenta unor nume definitorii pentru muzica rock, care deja au scris istorie: Within Temptation, Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering si After Forever.

De asemenea, de la ARTMANIA Festival 2007 nu au lipsit cele mai importante trupe de pe scena muzicii rock din Romania: Altar, Cargo, Celelalte Cuvinte, Iris, Luna Amara si Vita de Vie.

ARTMANIA Festival 2007 a fost un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007, realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Sibiu.