Dragi prieteni,

Am inceput acest an cu entuziasm, lucrand intens pentru a pregati o editie aniversara care sa ne aduca la un loc pentru a sarbatori, ca o mare comunitate, 15 ani de cand ne-am cunoscut. 15 ani in care oameni pasionati de muzica si de cultura rock s-au adunat in Piata Mare din Sibiu pentru a descoperi, a impartasi experiente, pentru a se relaxa sau a lucra, pentru a se distra si pentru a-si exprima iubirea pentru arta.

In ultimele luni, in timp ce lucram la crearea unei editii memorabile, eram in discutii si consultari cu autoritatile si monitorizam, ca noi toti, evolutia acestei situatii fara precedent.

Din pacate, pandemia Covid-19 a provocat amanarea majoritatii marilor festivaluri si turneelor pentru 2021 si, potrivit declaratiilor facute in spatiul public de autoritati, nu este inca sigur sa ne intalnim pentru a ne bucura impreuna de muzica si de viata. Cu toate ca inca intarzie emiterea unui ordin al Guvernului, acesta urmeaza sa fie publicat. Insa, din respect pentru colaboratorii nostri si pentru voi, pentru timpul, planurile si rezervarile pe care probabil le aveti, nu mai putem ramane in aceasta situatie de incertitudine.

Din aceste motive, cu adanca tristete, suntem nevoiti sa anuntam ca ARTmania Festival se amana pentru 2021. Nu a fost deloc o decizie usor de luat (din punct de vedere operational, administrativ, financiar sau emotional), dar siguranta publicului, artistilor, colegilor si colaboratorilor nostri primeaza mereu.

Astfel, cum anuntam recent, cea de-a cincisprezecea editie a ARTmania Festival va avea loc in vara lui 2021. Si, pentru ca ne lipsiti si dorim sa recuperam petrecerile de care n-am avut parte, am hotarat sa adaugam o zi in plus festivalului nostru! Editia ARTmania Festival 2021, care va avea loc intre 23-25 iulie, va fi mai puternica si mai impresionanta!

In ceea ce priveste line-up-ul editiei, asa cum anuntam recent, artistii anului 2020 care ne-au confirmat deja pentru ARTmania Festival sunt (A-Z): Amon Amarth, Cult of Luna, My Dying Bride, Port Noir, Testament si The Vintage Caravan. Line-up-ul complet pentru editia de anul viitor va putea fi anuntat la o data ulterioara, care va include si noi surprize care vor transforma editia 2021 intr-una memorabila.

Referitor la abonamente, toate abonamentele cumparate pentru editia ARTmania Festival 2020 raman valabile pentru ARTmania 2021. Cei care decid sa isi pastreze abonamentul pentru editia 2021 beneficiaza de o reducere de 10% la produsele de merchandise disponibile pe ARTmania Shop. Detalii despre modul in care se poate beneficia de discount pot fi citite aici: https://bit.ly/FAQ_ARTmaniaFest_Covid19

 

Abonamente ARTmania Festival 2021:

Cei care nu au reusit sa isi cumpere inca un abonament la festival, dar doresc sa ajunga la editia din 2021 pentru a asculta live concertele trupelor din line-up, o pot face in continuare, la pretul de 290 lei/ buc + 6% taxe (pret valabil in limita stocului disponibil, dar nu mai tarziu de 31 iulie 2020), de pe urmatorul link: www.artmaniafestival.ro

Rambursare abonamente:

Cu toate ca ne aflam intr-o situatie foarte dificila dupa 15 ani de munca si de eforturi continue pentru construirea unui festival international de care sa ne bucuram cu totii, stim ca si unii dintre voi va aflati in aceasta perioada intr-o situatie la fel de grea.

Multi dintre noi (fie participanti sau parte din echipa de organizare) au devenit membri ai comunitatii noastre chiar de la inceput, din 2006. Echipa si festivalul au crescut impreuna cu voi, cei cu care am fost impreuna atat in momente fericite, cat si in situatii dificile. Iar acest lucru a fost ceea ce ne-a motivat si ne-a dat forta de a continua cu fiecare editie, indiferent de obstacole, care nu au fost deloc putine de-a lungul anilor.

Insa, asa cum spuneam, suntem impreuna si la bine si la greu, chiar si cand ne aflam in aceasta situatie foarte dificila si fara precedent.

Si, oricat de mult vom aprecia ajutorul vital pe care ni-l ofera cei care isi vor pastra pentru ARTmania Festival 2021 abonamentul cumparat, vom returna contravaloarea abonamentelor acelor persoane care au dificultati financiare si au nevoie de aceasta rambursare. Tot ceea ce trebuie facut este ca persoana care doreste rambursarea sa completeze, pana pe 3 iulie 2020, formularul disponibil pe urmatorul link: https://bit.ly/ARTmania_FormularRamburs. Dupa aceasta data toate abonamentele cumparate pentru editia 2020 vor fi automat transformate in abonamente valabile pentru editia 2021 a ARTmania Festival.

Pentru a avea posibilitatea financiara de a onora eventualele solicitari de rambursare am fost nevoiti sa cerem un credit la banca avand in vedere ca pentru organizarea festivalului am platit deja comisioane pentru biletele achizitionate de public, TVA si alte taxe pe bilete, la care se adauga o serie de alte plati semnificative generate de organizarea unui eveniment de acest fel. Din acest motiv, este posibil ca rambursarea sa ia un pic mai mult decat in mod obisnuit.

Cei care ne-au intrebat cum pot sustine festivalul in aceasta perioada dificila, pe langa pastrarea abonamentului pentru editia 2021, ne pot sustine prin achizitionarea de merchandise, produse disponibile pe website-ul nostru: https://artmania.ro/shop/

Ne puteti ajuta luandu-va ca suvenir tricouri, hanorace sau masti de protectie reutilizabile, disponibile in serie limitata pe shop-ul nostru pentru a le purta cand ne vom intalni, bucura de muzica si distra din nou in Piata Mare din Sibiu in 2021.

Dupa 15 ani de munca intensa si trecand peste o multime obstacole, avem nevoie de sustinerea voastra pentru ca festivalul de care ne-am bucurat impreuna in toti acesti ani sa mai existe. Sa mai aiba sansa la un viitor.

Pentru moment, ne puteti ajuta pastrand pentru editia de anul urmator abonamentul cumparat deja. Furtuna in care ne aflam acum cu totii este o piatra de incercare si speram ca increderea si legatura comunitatii cladite – echipa de organizare si public – ne va ajuta sa ajungem impreuna in siguranta la mal.

Va multumim pentru sustinerea voastra continua si pentru intelegere.

Aveti grija de voi, respectati recomandarile oficiale si ramaneti in siguranta!

 

Cu drag,

Echipa ARTmania