Duminica dimineata, Michael Mayer in persoana a redus controlul volumului la zero pentru a încheia cea de-a treia editie Blaj aLive, într-o notă super optimistă. Peste 14.000 de oameni din toata tara au venit pe Campia Libertatii pentru doua zile de muzica super variata, voie buna si mult soare.

A fost cea mai buna editie de pana acum si va ramane in istorie pentru stabilirea unui nou record de oameni prezenti simultan pe campie, in ultimul deceniu. Organizatorii isi propun sa dezvolte proiectul pana la cifra stabilita in timpul Marii Adunari Nationale de la Blaj, dar in conditii de festival cu servicii optime pentru toti participantii.

Manu Chao a sustinut aici probabil unul dintre cele mai bune concerte ale sale intr-o atmosfera perfecta pentru misiunea sa artistica: promovarea libertatii si egalitatii intre oameni. Daca Manu Chao a fost chiar headlinerul Blaj aLive Festival 2015 si s-a integrat superb in energia Campiei Libertatii, Matisyahu, Sunrise Avenue, UNKLE Sounds, artistii Kompakt label și comunitatiile invitate au realizat impreuna un weekend de poveste.

Incep sa apara fotografii si recenzii in pagina evenimentului. Fotografiile oficiale vor fi aici in cel mai scurt timp.

Sa ne vedem cu bine anul viitor!