In weekend-ul Blaj aLive, 12.000 de iubitori de muzica, natura si de libertate si-au dat intalnire pe Campia Libertatii cu unii dintre cei mai indragiti artisti de la noi, la cea de-a saptea editie a festivalului Blaj aLive.
   
Pe durata maratonului artistic, pe Freedom Stage (scena mare), The Motans, Irina Rimes, Mihail, Gramofone, Marú si Blue Velvet au oferit show-uri pline de energie.

Pe langa componenta muzicala, iubitorii de distractie s-au putut bucura de o varietate de optiuni de petrecere a timpului liber dintre concerte, pornind de la relaxarea din zonele de lounge, la activitatile sportive din zona Sports aLive, la activarile creative din festival si pana la distractia si adrenalina oferite de zona speciala de agrement.

Zona Fun Park Blaj aLive
Festivalierii energici s-au antrenat pe timpul zilei in Fun Park-ul Blaj aLive amenajat in interiorul unei zone speciale de agrement.

Aici, indiferent de varsta, participantii au avut ocazia sa-si petreaca ziua intr-un mod activ, alternand energia concertelor live cu adrenalina oferita de masinute, balerine, trambuline, de toboganul gonflabil sau de carusel.

Zona de food
Pentru a-si tine fortele proaspete pe durata festivalului, pasionatii de gastronomie s-au delectat cu bunatati intr-o zona dedicata preparatelor culinare si bauturilor, disponibile pentru toate gusturile si varstele.

Reciclare selectiva – FEPRA
La Blaj aLive 2019, cei sositi pe Campia Libertatii au reciclat selectiv prin intermediul punctelor de colectare a deseurilor de ambalaj special amenajate in perimetrul festivalului pentru a-si arata responsabilitatea fata de mediul inconjurator.

Cu ajutorul FEPRA International, festivalierii au aflat mai multe informatii despre modul in care pot avea grija de natura si respecta principiile sustenabilitatii in activitatile de zi cu zi.

Ecourile Blaj aLive au rasunat pana in noapte, ducand vestea ca orasul Blaj a redevenit un pol dinamic al Transilvaniei.